Voorwaarden van de actie

VOORWAARDEN VAN DEZE ACTIE

Wat houdt de AXA sponsoring van een webshop in?

AXA biedt alle Becycled klanten een gratis webshop gedurende 12 maanden lang, dit ter waarde van € 856,68 (inclusief BTW).

Iedere fietsenwinkel verbindt zich er toe om een contract aan te gaan met Becycled voor een totale duur van twee jaar (oftewel 24 maanden), waarbij AXA de webshop zal sponsoren tijdens de eerste 12 maanden van het contract. In ruil zal AXA, met haar verzekeringsaanbod voor fietsen, gedurende de gehele contractduur een aanwezigheid krijgen op de verkregen webshop.

Hoe worden de 100 webshops in partnership met AXA verdeeld over de fietsenwinkels?

De actie is enkel van toepassing op een gelimiteerd aantal fietsenwinkels. De actie beoogt een proportionele spreiding over heel België in verhouding met het aantal aanwezige fietsenwinkels per provincie. Meer bepaald 20 in Antwerpen, 11 in Limburg, 12 in Vlaams-Brabant, 19 in West-Vlaanderen, 20 in Oost-Vlaanderen, 4 in Brussel, 2 in Waals-Brabant, 5 in Luik, 4 in Henegouwen, 2 in Namen en 1 in Luxemburg. Echter, indien het vooropgestelde aantal fietsenwinkels binnen een bepaalde provincie niet behaald wordt vóór 31 juli 2021, kunnen de niet verdeelde plaatsen vrijgegeven worden naar een provincie met een grotere vraag.

Komt iedere fietsenwinkel in aanmerking voor een gratis webshop?

Neen, iedere deelnemende fietsenwinkel dient over een kassasysteem te beschikken van CycleSoftware, Vendit of Adsoft. In tweede instantie kunnen er nog overige kassasystemen bijgevoegd worden, indien de vraag hiervoor groot genoeg is. Een connectie met één van deze systemen is verplicht om voldoende inhoud en de correctheid van de producten op de webshop van een fietsenwinkel te kunnen garanderen. Daarnaast dient iedere deelnemende fietsenzaak over een minimale jaaromzet van € 1.000.000 te beschikken.

First come, first served!

Indien meer geïnteresseerde fietsenwinkels inschrijven op de info-aanvraag dan er plaatsen zijn voor de desbetreffende provincie, zullen wij voorrang geven aan de fietsenwinkel die als eerste de info-aanvraag heeft vervolledigd.

Hoe Becycled klant worden en hoeveel kost dat?

Na het indienen van jouw aanvraag zal je eveneens meer informatie ontvangen over Becycled.be en de mogelijkheden van deze gespecialiseerde 100% fietsmarktplaats voor jouw fietsenwinkel.

Het eerste contractjaar is de totale kost om Becycled klant te worden net iets meer dan € 1 /dag*, hierbij ontvang je vervolgens jouw eigen gratis webshop, in partnership met AXA.

De ALL-IN module van Becycled met webshop, een PRO account en PRO connect kost na het eerste contractjaar € 99 /maand* i.p.v. € 107 /maand* (8% korting op de bundelprijs), oftewel iets meer dan € 3 /dag. Het eerste jaar geniet je dus van een totale korting van maar liefst 64% of € 756,- dankzij AXA en Becycled!

 

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van de afzonderlijke producten in onze ALL-IN bundel:

PRO account

Een Becycled PRO account kost € 29 /maand* (eerste 3 maanden gratis in onze welkomstaanbieding), hiermee kan je een ongelimiteerd aantal producten op onze marktplaats plaatsen en kiezen tussen het ontvangen van klantaanvragen of directe online verkopen voor jouw zaak. Iedere PRO account krijgt eveneens een eigen profielpagina, die volledig geoptimaliseerd is om jouw winkel gemakkelijk te vinden via de gekende online zoekmachines, zoals Google. Een Becycled Basic PRO account zorgt ervoor dat jouw fiets getoond wordt op het juiste moment aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe fiets.

PRO connect

Het PRO connect abonnement kost € 19 /maand* (eerste 3 maanden gratis in onze welkomstaanbieding). Voor deze actie is het verplicht om een PRO connect abonnement erbij te nemen, deze technologie staat in voor een vlotte kassakoppeling tussen jouw eigen webshop, Becycled en jouw kassasoftware van CycleSoftware, Vendit of Adsoft.

Webshops for bikeshops

Onze webshopmodule kost normaliter € 59 /maand*. Het eerste jaar sponsort AXA je webshop voor je fietsenwinkel en deze is dus kosteloos. 

*Alle aangeduide prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.